Malý penis nebo velká vagína?

clown-costume-face-disguise-2174201.jpg

Říká se, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. To je jistě pravda, ale musíte mi dát za pravdu, že záleží také na velikosti jeviště. Na obrovském jevišti, bude kašpárek jen stěží vidět, a i když bude sebelepším divadelníkem - sotva si ho v tak velkém prostoru všimnete.

Mnoho mužů má starost o velikost svého penisu. Dokonce i ti, kteří mají průměrnou nebo lehce nadprůměrnou velikost, se tu a tam zamyslí nad tím, jestli je pro ženu dostatečně uspokojivá.

Zkoušeli jste se ale na tuto problematiku podívat z opačného pohledu?

Zdravá vagína je pružná a při sexu láskyplně objímá mužův penis, v podstatě by se měla přizpůsobit každé velikosti.

Velká vagína?

Mnoho žen ale při sexu nic necítí, stěny vagíny se jakoby "oddálí" od penisu a jsou ztuhlé. Může se jednat o důsledek psychických bloků nebo sexuálních traumat, kdy tělo ztuhne, protože se naučilo v souvislosti se sexualitou očekávat nepříjemné pocity.

Jinou příčinou může být to, že jsou svaly pánevního dna oslabené a nepracují tak, jak by měly. To může být způsobené sedavým způsobem života, špatnou životosprávou, anebo těhotenstvím a porodem.

Nic nemůže být pro ženu tak frustrujícího, jako když ve svém těle necítí mužův penis a příjemné pocity, které od sexu očekává. Stejně jako pro muže, když má pocit, že není dost dobrý, aby uspokojil svoji partnerku.

Není divu, že po čase o sex nejeví zájem a raději se mu vyhýbají, jak jen mohou. Přitom sex je zdravou a nezbytnou součástí spokojeného vztahu.

Naštěstí obě příčiny mají řešení!

Je třeba vrátit pozornost a citlivost do své vagíny, posílit svaly pánevního dna a naučit se s nimi vědomě pracovat. I pokud již máte hezký sex, tak posílené pánevní dno a jeho vědomé používání při milování, Vás dokáže posunout na úroveň sexuální bohyně.

Jak vrátit sexuální bohyni do své pánve?

pelvic_diagram_194px.png

Možností, jak posílit svaly pánevního dna, je mnoho.

Můžete cvičit jógu, případně speciální cviky podle Ludmily Mojžíšové, které byly sestaveny pro ženy s oslabeným svalstvem pánevního dna.

Také můžete provádět Kegelovy cviky, ty jsou jednoduché a lze je provádět kdekoliv a kdykoliv - tak třeba právě teď..

  1. Lokalizujte svaly pánevního dna - spolehlivě je rozpoznáte tak, že zastavíte proud moči. Při zatnutí svalů máte pocit pohybu pánevního dna směrem nahoru a kostrče směrem dopředu.
  2. Zatněte svaly pánevního dna na 5 vteřin. Snažte se používat pouze svaly pánevního dna a nepomáhat si hýžděmi nebo břišními svaly.
  3. Na 10 vteřin svaly úplně uvolněte.
  4. Cvik opakujte desetkrát, to je jedna série cvičení. Pravidelným cvičením dokážete udržet svaly zaťaté i po delší dobu.

Cvičení můžete provádět kdykoliv - v autě, autobuse, v práci, při čtení našich článků a nikdo ani nebude vědět, že posilujete své pánevní dno.

Cvičením se také celá oblast malé pánve prokrvuje a vrací se do ní citlivost. Mimo jiné tím předcházíte inkontinenci a vzniku některých gynekologických problémů.

Pro reálný výsledek je ale zapotřebí cvičit pravidelně. A člověk jako tvor od přírody líný, nerad dělá něco, co ho nebaví, anebo něco, kde nevidí výsledek ihned - obvzláště v dnešní uspěchané době.

A proč byste vůbec v našem přetechnizovaném světě, kdy má v kapse každý chytrý telefon, na ruce chytré hodinky, které měři srdeční aktivitu, počet kroků a vzdálenost, kterou každý den ujdeme, měli dělat tak nudné cvičení, při kterém musíte počítat, jak dlouho zatínáte a povolujete svaly pánevního dna?

Naštěstí jsou na trhu pomůcky, které dokáží z posilování svalů pánevního dna udělat zábavu - například interaktivní cvičební pomůcka kGoal.

kGoal zavedete do vagíny, spárujete s mobilní aplikací v telefonu, a provádíte cvičení formou zábavné hry, kterou ovládáte svým vlastním pánevním dnem.

Nejen, že takové cvičení je snadné a zábavné, ale také Váš učí vědomě kontrolovat svaly pánevního dna - postupně svaly zatínat a povolovat, různou silou a rychlostí. A to je spolu s posílenými svaly právě to, co posune Vaše sexuální prožitky na úplně jinou úroveň!

kGoal feature diagram-czech.jpg

A když by ani posílené pánevní dno nestačilo, tak na trhu jsou pomůcky, které umožní krátkodobě zlepšit mužovu erekci. Například erekční kroužky a smyčky.

attractive-beautiful-beauty-460237.jpg

Uspokojte muže s lehkostí a vášní konkubíny..

Historie ukazuje, že muži vyhledávají společnost konkubín i přesto, že doma mají milovanou ženu, uklizeno a navařeno.

A proč to dělají? Protože si chtějí okořenit svůj sexuální život, chtějí, aby byl vášnivý, jiný a intenzivní. A konkubíny byly milenkami na plný uvazek, moc dobře tedy věděly, jak muže udělat šťastnými.

Ty nejlepší dokázaly muže uspokojit a doslova si s ním "pohrát" pouze za pomocí stahů svalů pánevního dna.

Dnešní chytrá žena ale ví, jak to udělat, aby si muž vážil teplého domova a nehledal "štěstí" jinde. A že toho lze dosáhnout s pomocí chytrých pomůcek i jednoduše a zábavně.

Líbil se Vám článek? Řekněte o něm ostatním:

Související produkty